Zwaar pakket versturen

Moet je een zwaar pakket versturen? Juist dan wil je dat het item veilig en goed aankomt. En bij voorkeur ook nog snel en tegen lage kosten. Snappen we. Daarom kun je bij ons zorgeloos een groot en zwaar pakket verzenden. Chauffeurs met een sterke rug halen je zending bij je op en brengen het vakkundig naar de plaats van bestemming. Veilig, zonder schade en eenvoudig online geregeld.

Klant worden

Zwaar pakket versturen

Particulier & zakelijk

Wij vormen de logistieke dienstverlener voor veel webwinkels en retailers. Maar uiteraard kun je ook als particulier bij Alert een groot en zwaar pakket versturen.

Bezorgen en montage van sanitair

Wat versturen we?

Zo’n beetje alles wat groot, lomp en zwaar is. Van een 5-zits hoekbank tot aan die broodnodige, nieuwe vaatwasser. En alles ertussenin.

Lage kosten

Een geoptimaliseerd logistiek proces stelt ons in staat om je zending snel af te leveren én de kosten te drukken. En daar profiteer jij ook weer van!

Een zwaar pakket versturen met Alert Logistiek

Zware pakketten verzenden is met Alert Logistiek is heel makkelijk. Je plaatst eenvoudig je opdracht en na twee keer met je ogen knipperen, zijn onze bezorgers al onderweg om je zending op te halen. Simpel, snel, duurzaam en gewoon online.

Simpel

Je kiest bij Alert Logistiek zelf een plaats en een tijd voor het ophalen en bezorgen van je pakketten. Je hebt alles in eigen hand. Wel zo prettig.

Snel

Meestal leveren we je item de volgende dag al af. Ontvangers krijgen een SMS-je als we er bijna zijn. Zo weet je zeker dat je pakket goed aankomt.

Duurzame pakket bezorging

Duurzaam

We plannen slim. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook een heleboel CO2 uitstoot. Alles voor een snelle, efficiënte en milieuvriendelijke bezorging.

En gewoon online

Je regelt alles gewoon online. Met een paar drukken op de knop kun je al een zwaar pakket versturen – en je zending volgen. Lekker makkelijk!

Ook een zwaar pakket versturen?

Meld je dan nu aan, word klant en plaats je opdracht vandaag nog. We gaan graag voor je op weg!

Klant worden