Webshop logistiek

Webshop logistiek is een belangrijk onderdeel van je bedrijfsvoering. Je wilt natuurlijk dat je producten veilig en op tijd geleverd worden. Voor tevreden klanten die de volgende keer weer bij je bestellen. Dat snappen we bij Alert maar al te goed. Daarom handelen we jouw orders vliegensvlug en feilloos af. Met gekoppelde systemen en een geoptimaliseerd logistiek proces zijn we jouw snelle, betrouwbare partner op het gebied van fulfilment.

Webshop logistiek
Fulfilment center voor e-commerce

Distributie van je webshop uitbesteden

We halen je items op in je magazijn en brengen ze rechtstreeks naar de klant. Zorgeloze webshop logistiek. Kun jij je gewoon weer richten op verkoop en marketing.

Express leveringen

Moeten er pakketten snel geleverd worden? Liever vandaag dan morgen? Schiet eenvoudig een spoedopdracht in en profiteer van same day delivery.

Chauffeur & klusjesman in één

We zetten desgewenst dus ook direct meubels in elkaar, sluiten apparaten aan of leggen zelfs laminaat. Extra service. Daar worden klanten écht blij van.

Webshop logistiek uitbesteden aan Alert Logistiek

We onderscheiden ons met slimme en geoptimaliseerde werkprocessen. We koppelen ons warehouse management systeem (met geïntegreerd transport management systeem) aan jouw software en verhogen zo de supply chain performance. Kortom, snelle levertijden en hogere bruto marges.

Simpel

Wij maken e-commerce logistiek makkelijk. Je kiest gewoon zelf de tijd en plaats van ophalen en bezorgen en wij doen de rest. Zo simpel is het.

Snel

Vandaag besteld, morgen in huis. In 98% van de gevallen staan we de volgende dag vóór 17:00 uur bij je klant op de stoep. Met SMS-je als we er bijna zijn.

Duurzame pakket bezorging

Duurzaam

We plannen slim. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook een heleboel CO2 uitstoot. Bovendien investeren we steeds meer in een schoon wagenpark.

En gewoon online

Zendingen inregelen, plannen en volgen … je doet het allemaal gewoon online. Webshop logistiek zonder gedoe. En geregeld vanuit je luie stoel.

Ook je webshop logistiek uitbesteden?

We bieden een flexibele logistieke dienstverlening. Op maat gemaakt voor de behoefte van jouw webshop. Je kiest zelf wat je uit handen geeft en wat je zelf blijft doen. Neem gerust even contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw webwinkel.

Neem contact op