Vacatures Alert Logistiek

Een leuke baan met mogelijkheden

Werken bij Alert Logistiek betekent werken in een hecht team van gemotiveerde collega’s. We werken samen om iedere dag de bestellingen zo goed en zo snel mogelijk aan de klant te leveren. Wij zijn altijd op zoek naar goede magazijnmedewerkers en chauffeurs/bijrijders. Als chauffeur/bijrijder ben je hét visitekaartje van Alert Logistiek. De werkzaamheden bestaan uit de uitvoering (laden, lossen, bezorging aan of in huis) van transporten. De werkzaamheden van de magazijnmedewerker bestaan uit het in ontvangst nemen en plaatsen van goederen in het magazijn, het verzamelen van zendingen en het overhandigen van zendingen aan uitvoerende transporteurs. Je bent verantwoordelijk voor de bewaking en uitvoering van geldende procedures. Ga je bij Alert Logistiek aan de slag, dan gooien we je natuurlijk niet in het diepe. Iedere collega doorloopt een introductieprogramma en wordt ingewerkt door een ervaren collega. Omdat wij als organisatie zo hard groeien, bieden wij jou de mogelijkheid om door te groeien. Zo kun je starten als magazijnmedewerker en doorgroeien naar chauffeur/bijrijder. Als werkgever vinden wij het belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Alert Logistiek biedt een marktconform salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden.
Als chauffeur/bijrijder ontvang je een salaris conform de CAO voor het beroepsgoederenvervoer.

Wat heb je nodig?

Wil je aan de slag als chauffeur? Dan heb je een rijbewijs B nodig en enige ervaring met vergelijkbaar werk. Je bent klantvriendelijk, communicatief sterk en kunt goed samenwerken.

Werktijden en locatie

In Amsterdam en Vianen hebben we plek voor meerdere magazijnmedewerkers. Chauffeurs/bijrijders kunnen we gebruiken in ons hele werkgebied, dat bestaat uit de regio Randstad en Eindhoven-Breda.

Wil je solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Als je een CV hebt kun je die bijsluiten. Heb je die niet? Vul dan je diploma’s en ervaring in het formulier in.