Pallet transport

Veilig, duurzaam en snel. Precies wat je zoekt in een partner die het pallet transport voor je uit handen neemt, toch? Dat dachten wij ook. Daarom vervoeren onze ervaren chauffeurs jouw pallets effectief naar de plaats van bestemming op een milieuvriendelijke manier. En vlug. Want met een volledig geoptimaliseerd logistiek proces hebben we je opdracht in no-time verwerkt en gaan we direct de weg op. Zo simpel kan het zijn!

Klant worden

Pallet transport

Alle soorten pallets

Kleine pallets, grote pallets, lege pallets, volgeladen pallets, europallets, blokpallets en ga zo nog maar even door. Wij vervoeren alle soorten pallets.

Zakelijk & particulier

Wij verzorgen pallet transport voor hele grote én hele kleine bedrijven. Geen rit is ons te min. We draaien onze hand zelfs niet om voor particuliere zendingen.

Halen & brengen

We komen de pallets gewoon bij je ophalen en brengen ze meteen naar het juiste adres. Of we halen ze ergens anders op en brengen ze naar jou. Kan ook.

Pallet transport van Alert Logistiek

Wij maken pallet transport makkelijk. Je krijgt bij ons dus niet te maken met ingewikkelde, omslachtige aanmeldprocedures of lange wachttijden. Simpel, snel, duurzaam en gewoon online. Daar gaan we voor.

Simpel

Kies een plaats en een tijd voor het verzenden of ophalen van je pallets en wij zijn er. En als we weer onderweg zijn, kun je je zending eenvoudig volgen.

Snel

We leveren een dikke 98% van de bestellingen op tijd. En met op tijd bedoelen we vaak al de volgende dag vóór 17:00 uur. Met SMS-je als we er bijna zijn!

Duurzaam

We plannen slim. Dat scheelt werk, tijd en een heleboel CO2-uitstoot. Daarbij investeren we steeds meer in schonere voertuigen. Dus geen stinkende bussen meer!

En gewoon online

Je plaatst je opdracht of volgt je zending lekker vanuit je luie stoel of vanaf de bank. En tijdens kantooruren geef je ook spoedopdrachten gewoon online door.

Ook pallet transport regelen?

Meld je aan, word klant en plaats je opdracht vandaag nog. Lekker makkelijk!

Klant worden