Werken bij

Werken bij Alert Logistiek B.V.? Dat kan! Alert is een onderneming die gespecialiseerd is in logistieke dienstverlening op maat en zich om die reden ook onderscheidt van de concurrent. Wij verzorgen meubeldistributie, montageservice, express diensten, opslag en magazijnbeheer.

Personeelsfunctionaris m/v (24-32 uur per week)

Het bedrijf
Alert is een dienstverlener die logistieke vraagstukken uit handen neemt. Verspreid over het land vervoeren en installeren onze mensen goederen voor grote retailers, kleine bedrijven en particulieren. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam sturen wij onze chauffeurs, monteurs en koeriers eropuit om bedrijven en particulieren te helpen hun bestellingen te verplaatsen en installeren: van klein en fijn tot groot en onhandig.

Het is onze missie om logistiek zo slim, simpel en duurzaam mogelijk te organiseren. Zo zorgen we ervoor dat bestellingen door het hele land snel en veilig worden geleverd. Wij nemen alle logistieke zorgen over van de klant, inclusief montage en afvoer van oude goederen.

De functie
In een gezellig team, waar hard werken en plezier hand in hand gaan, ben jij de personeelsfunctionaris die ook graag collega’s helpt met diverse taken op administratief- en klantgebied. Met het hele team zorgen wij ervoor dat de klant optimaal bediend wordt.
Jij bent de personeelsfunctionaris die ervoor zorgt dat alles op personeelsgebied op rolletjes loopt. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het maken en bijhouden van personeelsdossiers en het opstellen, bijhouden en verlengen van arbeidsovereenkomsten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen van contractverlengings- en evaluatiegesprekken. Je verzorgt maandelijkse de aanlevering van de gegevens aan de salarisadministratie. Ook beheer je de roosters van de verschillende afdelingen.

Daarnaast help je je collega’s met wat administratieve taken en neem je ook de telefoon mee op, die ons nooit lang met rust laat.

Wat vragen wij van jou
Je werkt accuraat en nauwkeurig en hebt veel oog voor detail. Je staat stevig in je schoenen en vind je weg makkelijk binnen een flexibele organisatie. Je werkt zelfstandig en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een mbo opleiding afgerond of gelijkwaardige ervaring opgedaan op personeelsgebied. Daarnaast ga je ook een belangrijke rol spelen binnen ons team met je enthousiasme en inzet.

Wat bieden wij jou
Een uitdagende functie binnen een flexibele en gezellige werkomgeving, een goed salaris en plezierige collega’s. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen of cursussen. Tenslotte beloven we je dat geen dag hetzelfde zal zijn.

Solliciteren
Overtuig ons met een korte motivatie en mail je CV naar personeel@alertlogistiek.nl

Zelfstandige bedrijven

Alert Logistiek zoekt zelfstandige bedrijven, bestaande uit chauffeur en bijrijder, voor het vervoer van in pakketvorm aangeleverde goederen, gericht op woninginrichting.
Liefst in bezit van eigen bestelbus, Euro 5. Omgeving Barendrecht, Breda, Eindhoven, Haarlem en Amsterdam. Neem voor nadere informatie contact op per e-mail: transport@alertlogistiek.nl