Werken bij

Werken bij Alert Logistiek B.V.? Dat kan! Alert is een onderneming die gespecialiseerd is in logistieke dienstverlening op maat en zich om die reden ook onderscheidt van de concurrent. Wij verzorgen meubeldistributie, montageservice, express diensten, opslag en magazijnbeheer.

Zelfstandige bedrijven

Alert Logistiek zoekt zelfstandige bedrijven, bestaande uit chauffeur en bijrijder, voor het vervoer van in pakketvorm aangeleverde goederen, gericht op woninginrichting.
Liefst in bezit van eigen bestelbus, Euro 5. Omgeving Barendrecht, Breda, Eindhoven, Haarlem en Amsterdam. Neem voor nadere informatie contact op per e-mail: transport@alertlogistiek.nl

Transportplanner

Functieomschrijving
In een informele maar hectische omgeving zorg je voor de planning van inkomende orders. Je communiceert met uitvoerders, klanten en collega’s. Ook geef je prijzen af aan potentiële opdrachtgevers. Waar nodig meld je afwijkingen c.q. klachten en signaleer je eventuele verbetermogelijkheden.

Wat vragen wij van jou
De afdeling planning is 7 dagen per week bezet, ook in de avonduren. Werken binnen een rooster met deze tijden is voor jou geen probleem. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en je hebt ervaring als Transportplanner. Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je taken te vervullen en je houdt overzicht in hectische situaties. Daarnaast ben je klantvriendelijk en accuraat. Je spreekt goed Engels en je topografische kennis van Nederland is up-to-date.

Wat bieden wij jou
Een uitdagende functie binnen een professionele werkomgeving, een goed salaris en plezierige collega’s.

Soort dienstverband: fulltime, parttime

Solliciteren
Mail je CV voorzien van korte motivatie naar personeel@alertlogistiek.nl

Chauffeurs/bijrijders in de regio’s Amsterdam, Vianen en Arnhem

Functieomschrijving
Als chauffeur ben je hét visitekaartje van Alert Logistiek. De werkzaamheden bestaan uit de uitvoering (laden, lossen, bezorging aan of in huis) van transporten.

Wat vragen wij van jou
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste harde werker die op zoek is naar een afwisselende baan.

  • In bezit van rijbewijs B.
  • Kennis van het wegennet.
  • Een klantvriendelijke instelling.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent communicatief sterk en kunt goed samenwerken.
  • Je vindt het leuk om bij klanten op bezoek te komen en bent klantvriendelijk.
  • Onbesproken gedrag.

Wat bieden wij jou
Een uitdagende functie binnen een professionele werkomgeving. Salarisindicatie op basis van een 40-urige werkweek € 1.976,- conform CAO.

Soort dienstverband: fulltime, parttime

Solliciteren
Mail je CV voorzien van korte motivatie naar personeel@alertlogistiek.nl