Organisatie

Alert Logistiek is een dienstverlener die logistieke vraagstukken uit handen neemt. Verspreid over het land vervoeren en installeren onze mensen goederen voor grote retailers, kleine bedrijven en particulieren. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam sturen wij onze koeriers, chauffeurs en monteurs eropuit om bedrijven en particulieren te helpen hun bestellingen te verplaatsen en installeren: van klein en fijn tot groot en onhandig.

Missie

Het is onze missie om logistiek zo slim, simpel en duurzaam mogelijk te organiseren. Zo zorgen we ervoor dat bestellingen door het hele land snel en veilig worden geleverd. Wij nemen alle logistieke zorgen over van de klant, inclusief montage en afvoer van oude goederen.

 

Visie

Bij Alert geloven we dat logistiek schoner, beter en makkelijker kan. Wij zetten daarom in op een ‘lean & green’ dienstenpakket: kleinschalig, efficiënt en duurzaam. Want logistiek hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn. Door intelligente planning werken we niet alleen duurzamer, maar kunnen we ook extra services bieden. Want dat is wat de consument terecht van ons verwacht: zelf kunnen kiezen waar, wanneer en hoe de bestelling geleverd wordt. Daarom biedt Alert een compleet dienstenpakket aan: van bezorging tot montage, installatie en inname van oude goederen.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij vinden dat logistiek en transport milieuvriendelijker kan en moet. Bij Alert zijn we ervan overtuigd dat de economische en ecologische belangen hand in hand gaan. Daarom doen we wat nodig is om onze activiteiten groener te maken: we plannen slim en efficiënt zodat elke kilometer optimaal wordt benut. We maken steeds minder gebruik van diesel en investeren in plaats daarvan in schonere voertuigen. En we compenseren CO2-uitstoot door het planten van bomen.