Meubeltransport

Hoekbank vervoeren? Badkamermeubel naar de derde verdieping brengen? Of een wasmachine verhuizen? Maak dan kennis met het full service meubeltransport van Alert Logistiek. Vanuit ons hoofdkwartier in Amsterdam halen we jouw meubel op en brengen het veilig, snel en zonder schade naar de plaats van bestemming. Door heel Nederland. Als je wil, zetten we het op de juiste plek en monteren we ‘m ook meteen. Alles in één!

Klant worden

Meubeltransport

Particulier & zakelijk

We verzorgen particulier en zakelijk meubeltransport. Van een eenvoudige, snelle verzending tot aan complete e-fulfilment voor webshops en retailers.

Grote pakketten versturen

Verder dan de voordeur

We leveren je meubel niet af bij de voordeur, maar zetten het graag meteen op de juiste plek. Ook als dat op de zevende verdieping is.

Gemonteerd en wel

Onze chauffeurs zijn meubeltransporter en klusjesman in één. We monteren meubels, installeren apparaten en leggen zelfs een laminaatvloer aan.

Meubeltransport van Alert Logistiek

Gebruik maken van ons meubeltransport is eenvoudig. Heel eenvoudig. Je plaatst je opdracht gewoon via de site en onze bezorgers springen meteen in de bus om je zending op te halen. Simpel, snel en duurzaam vervoer voor je favoriete furniture.

Simpel

Je geeft bij ons zelf de plaats en tijd voor het ophalen en bezorgen door en wij zijn er. Geen verrassingen achteraf. Meubeltransport made easy.

Snel

Heel snel! In 98% van de gevallen bezorgen we je meubels de volgende dag al. Vóór 17:00 uur en met SMS-je als we er bijna zijn. Wel zo fijn.

Duurzame pakket bezorging

Duurzaam

Schonere voertuigen, slimme planningen en een geoptimaliseerd logistiek proces. Dus niet alleen snel, maar ook nog met minder CO2 uitstoot.

En gewoon online

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bij Alert Logistiek plaats je je opdrachten en volg je je zending gewoon online. In no-time geregeld.

Ook meubeltransport nodig?

Helpen we je graag bij. Meld je nu aan en plaats je opdracht vandaag nog. We gaan graag voor je op weg!

Klant worden