Logistiek dienstverlener

Wij zijn Alert, logistiek dienstverlener voor de kleinste en grootste bedrijven in de e-commerce, retailers én particulieren. Wij vervoeren je zending veilig en snel naar de plaats van bestemming. Daarbij brengen onze professionele en flexibele mensen je pakketten eventueel ook nog even naar boven of installeren je producten ook meteen. Service van de zaak. Daar word je blij van. En de ontvanger dus ook.

Logistiek dienstverlener

Door heel Nederland

Hoewel ons hoofdkantoor zich bevindt in Amsterdam, bezorgen we als logistiek dienstverlener jouw pakketje natuurlijk gewoon door heel Nederland. Veilig en snel!

pakket bezorgen

Ook voor zware pakketten

Wil je grote pakketten versturen? Dat is onze specialiteit. Chauffeurs met een sterke rug halen je zware zending op en leveren het weer vakkundig en zonder schade af.

Spoed

Soms heb je een item dat beter vandaag dan morgen bezorgd moet worden. Met onze express diensten ligt jouw pakketje straks al op het juiste adres.

Voordeel van Alert als logistiek dienstverlener

Oké, nu wordt het even technisch: met een geoptimaliseerd logistiek proces verbeteren we je supply chain performance. Dat betekent kortere levertijden, snellere omlooptijden van je voorraad en hogere bruto marges. Simpel, snel en duurzaam transport.

Simpel

Wij houden transport graag eenvoudig en makkelijk. Je kiest dus zelf een plaats en een tijd voor het ophalen en bezorgen van je pakketten.

Snel

In zo’n 98% van de gevallen leveren we je verzending de volgende dag vóór 17:00 uur al af op de plaats van bestemming. Met SMS-je als we er bijna zijn!

Duurzaam

Wij geloven dat transportbedrijven ‘groen’ moeten worden. Met schonere voertuigen en slimme planningen verminderen we nu al heel wat CO2 uitstoot.

En gewoon online

Wij zijn een logistiek dienstverlener waarbij je alles gewoon online kunt regelen. Van het plaatsen van je opdracht tot aan het volgen van je zending.

Logistiek dienstverlener nodig?

Kies voor Alert Logistiek. Meld je aan, word klant en plaats je opdracht vandaag nog. Lekker makkelijk!

Klant worden