Logistiek bedrijf

Wij zijn Alert Logistics. Een logistiek bedrijf dat het transport van grote en kleine pakketten verzorgt voor retailers, bedrijven in de e-commerce én voor de particulier. Warehousing en fysieke distributie in één. Vanuit ons logistiek centrum in Amsterdam gaan we voor je de weg op om jouw pakketje af te leveren. Veilig en snel. Van Groningen tot Eindhoven, van Rotterdam tot Arnhem en ga zo maar door. Een logistiek bedrijf voor heel Nederland dus. Plaats nu eenvoudig je opdracht en maak kennis met onze chauffeurs.

Logistiek bedrijf

Express levering

Wil je iets met spoed verzenden? Dat kan! Onze koeriers springen meteen in de bus en leveren je pakketje zo snel mogelijk af. Vandaag nog.

Zware objecten

Grote, zware items vervoeren. Daar zijn we goed in. We tillen meubels en witgoed desgewenst ook voor je naar boven en zetten het meteen op de juiste plek.

Kast in elkaar zetten

Inclusief montageservice

Onze mensen kennen niet alleen alle binnendoorweggetjes, maar zijn ook nog eens heel handig. We monteren je nieuwe meubel of apparaat dus ook direct!

Logistiek bedrijf voor verzenders én ontvangers

We zorgen goed voor de ontvangers. Jouw klanten. Maar we zorgen als logistiek bedrijf ook goed voor jou. Met een geoptimaliseerd logistiek systeem verzekeren we je namelijk van simpel, snel en duurzaam transport. En gewoon makkelijk, online geregeld.

Simpel

We maken het bij Alert niet moeilijker dan nodig is. Je kiest eenvoudig zelf de tijd en plaats van ophalen en bezorgen. Lekker makkelijk dus.

Snel

We optimaliseren en automatiseren ons suf. Daardoor kunnen we jouw pakketje in 98% van de gevallen de volgende dag al vóór 17:00 uur afleveren!

Duurzaam

Pientere planningen. Intelligent gebruik van ICT. En investeren in verantwoorde voertuigen. Zo verminderen we onze CO2 uitstoot zoveel mogelijk.

En gewoon online

Je kunt bij ons eenvoudig online een opdracht plaatsen en je zending volgen. Zo geregeld en altijd op de hoogte. Gewoon vanuit je luie stoel.

Logistiek bedrijf nodig?

Kies voor Alert Logistiek. Meld je nu aan, plaats je opdracht en verstuur meteen je eerste zending.

Klant worden