Koeriersdienst Amsterdam

Maak kennis met Alert Logistiek en onze snelle en veilige koeriersdienst voor Amsterdam. Vanuit onze centrale locatie in Zuidoost zijn we snel ter plaatse om je pakketje(s) bij je op te halen en af te leveren op de plaats van bestemming. We vervoeren kleine én grote items moeiteloos door heel Nederland. Met e-fulfilment voor webshops en retailers, maar natuurlijk ook gewoon voor een particuliere zending – en voor spoed.

Koerier Amsterdam
pakket bezorgen

Express diensten

Snelkoerier nodig? Dat regelen we voor je. Je plaatst eenvoudig een spoedopdracht en we bezorgen je zending vandaag nog. Dat zit wel snor.

Ook voor zware pakketten

Sterker nog, daar zijn we goed in. We vervoeren grote en zware items veilig, snel en zonder schade. We brengen het zelfs voor je naar boven.

En met montageservice

Bij Alert beschikken we over een hele handige koeriersdienst in Amsterdam. Zo handig dat we je producten eventueel ook meteen monteren!

Waarom Alert Logistiek als koeriersdienst in Amsterdam?

Dankzij een feilloos systeem en een geoptimaliseerd logistiek proces ben je met onze koeriersdienst uit Amsterdam verzekerd van snel veilig en duurzaam transport door heel Nederland. Daar gaat het om. Oh, bijna vergeten: je regelt dat natuurlijk gewoon online.

Simpel

Je kiest bij Alert Logistiek heel eenvoudig zelf de tijd en plek van ophalen en bezorgen. Alles in eigen hand. Dat is wel zo fijn.

Snel

Hoe snel? Nou, we leveren je pakketje bijna altijd de volgende dag vóór 17:00 uur af. En bij spoedopdrachten dezelfde dag nog.

Duurzame pakket bezorging

Duurzaam

Wij geloven in een groene toekomst. Daarom plannen we slim en maken we gebruik van schonere voertuigen met minder CO2 uitstoot.

En gewoon online

We doen niet moeilijk als het ook makkelijk kan, dus je plaatst je opdracht en volgt je zending gewoon online. Makkelijker kan haast niet.

Koeriersdienst in Amsterdam nodig?

We helpen je graag verder! Neem contact op of meld je aan en plaats direct je opdracht.

Klant worden