Koerier Amsterdam

Wij zijn Alert Logistiek. Jouw koerier uit Amsterdam. Vanuit ons hoofdkantoor in Zuidoost staan onze enthousiaste bezorgers in no-time bij je op de stoep om je pakketje op te halen en het af te leveren waar je maar wilt. Door heel Nederland. We vervoeren kleine en grote pakketten voor zowel particulieren als webshops en retailers. Snel, veilig en met een grote glimlach. Precies wat jij én je ontvanger graag zien. Daar word je blij van.

Klant worden

Koerier Amsterdam

Express diensten

Moet er een pakketje met spoed bezorgd worden? Met de express diensten van Alert profiteer je van same day delivery. We zijn al onderweg!

Groot zwaar

Wij zijn een ook een koerier in Amsterdam voor grote, zware pakketten. Meubels, witgoed of complete keukenbladen … you name it en wij vervoeren het.

Bezorgen, monteren en installeren van online bestellingen

Inclusief montage

Helemaal zorgeloos genieten van je nieuwe items? Desgewenst monteren of installeren we je nieuwe items ook meteen. Koerier en klusjesman in één.

Voordelen van Alert Logistiek als koerier in Amsterdam

We zijn dus een allround koerier in Amsterdam. Maar we onderscheiden ons vooral met een volledig geoptimaliseerd logistiek proces waardoor we jouw verzending direct kunnen oppakken. Simpel, snel en duurzaam transport. Gewoon online geregeld.

Simpel

Verzenden zonder gedoe. Daar houden we van. Daarom kies je bij ons zelf de tijd en plaats van ophalen én bezorgen. Wel zo fijn.

Snel

In ruim 98% van de gevallen brengen we jouw pakketje de volgende dag al voor 17:00 uur op de plaats van bestemming. Mooi op tijd!

Duurzaam

Door slim te plannen en met nóg slimmer gebruik van ICT leveren we niet alleen snel, maar steeds duurzamer. Nu ook met schonere voertuigen!

Website Alert Logistiek

En gewoon online

Van het plaatsen van een opdracht tot aan het volgen van je zending, je regelt het gewoon allemaal online. Lekker vanuit je luie stoel.

Maak kennis met de koerier uit Amsterdam

Meer informatie? Check de FAQ, bel 020 311 32 40 of mail naar info@alertlogistiek.nl. Of meld je aan, plaats meteen een opdracht en verstuur je pakket!

Klant worden