Grote pakketten versturen (ook particulier)

Wil je grote pakketten versturen? Maak dan eens kennis met Alert Logistiek. Wij halen je verzending bij je op en bezorgen op de plaats van bestemming. Snel, veilig en duurzaam. We weten precies hoe we met grote, soms zelfs lompe objecten om moeten gaan. Sterker nog, grote en zware items vervoeren is onze specialiteit en dat doen we zowel voor jou als particulier als voor webshops en fysieke retailers. Groot en klein.

Klant worden

Grote pakketten versturen

Soorten pakketten

Je kunt bij ons allerlei grote pakketten versturen. Pakketten met meubels, witgoed of een zelfs een nieuw keukenblad. You name it. We deliver it.

Koerier Amsterdam

Ophalen & bezorgen

Wij komen je verzending gewoon bij je ophalen en bezorgen het meteen naar het juiste adres. Je hebt er verder geen omkijken meer naar.

Extra service

Desgewenst bezorgen we je pakket op 3 hoog, monteren we de meubels of sluiten we de nieuwe apparaten direct aan. Service van de zaak!

Logistiek

Grote pakketten versturen met Alert Logistiek

Grote pakketten versturen met Alert Logistiek is hartstikke eenvoudig. Wij maken het niet moeilijker dan het is. Je meld je verzending gewoon bij ons aan en we gaan meteen aan de slag. Simpel, snel, duurzaam en natuurlijk gewoon online.

Simpel

Je kiest zelf een plaats en tijd voor het ophalen en bezorgen van je items. Bovendien kun je je zending eenvoudig online volgen. Ook wel fijn.

Snel

We leveren je zending supersnel af. Meestal de volgende dag al vóór 17:00 uur en met SMS als we er bijna zijn. Zo hoeft je ontvanger niet lang te wachten!

Duurzaam

Slimme planningen en een geoptimaliseerd logistiek proces schelen je een heleboel tijd, werk en -misschien wel belangrijker nog- CO2 uitstoot.

En gewoon online

Je geeft je verzending gewoon online door. Het is al met een paar klikken geregeld. Geldt tijdens kantooruren ook voor spoedopdrachten.

Ook grote pakketten versturen?

Meld je dan nu aan, word klant en plaats je opdracht vandaag nog. Supersimpel!

Klant worden