Fulfilment service

Met de fulfilment service van Alert Logistiek ben je verzekerd van een feilloze afhandeling van al je orders … en van tevreden klanten! Met handige warehousing, razendsnelle bezorging en een handige montageservice zorgen we er namelijk voor dat jouw klanten direct van je items kunnen genieten. Daar worden ze blij van. Bovendien houd je natuurlijk altijd zelf de controle. Je bepaalt gewoon zelf wat je in-house op wilt pakken en wat je uit wilt besteden. Wij zijn jouw logistieke afdeling op afstand.

Neem  contact op

fulfilment service

Voor wie?

Wij leveren een alles-in-één fulfilment service aan zowel grote als kleine e-commerce bedrijven in Nederland en daarbuiten. Maatwerk voor iedere webshop.

Grote pakketten versturen

Ook voor grote pakketten

Spaar je rug maar, want wij verzorgen ook de opslag en verzending van grote pakketten. Veilig, snel en zonder schade van A naar B. Daar zijn we goed in!

Bonus: montage & installatie

Desgewenst monteren we meubels, installeren we apparatuur of leggen we een laminaatvloer. De nieuwe items meteen op de juiste plek in de badkamer of keuken!

Voordelen van onze fulfilment service

We houden van efficiëntie en gemak. Daarom koppelen we onze custom warehouse- en transport management systemen aan jouw eigen software omgeving. Zo kun je gewoon vanuit je eigen programma orders inschieten en statussen bekijken. Fulfilment service voor slimme webshops. Makkelijk, snel, duurzaam en gewoon online.

Simpel

Wij houden verzenden simpel en effectief. Je klanten kiezen zelf een plaats en tijd voor de bezorging. Handig! Want dat levert altijd geslaagde leveringen op.

Snel

Door onze systemen te integreren kunnen we direct met je bestelling aan de slag. In ruim 98% van de gevallen leveren we al de volgende dag voor 17:00 uur!

Duurzame pakket bezorging

Duurzaam

Wij zijn klaar voor de toekomst. Door continu slim te plannen en steeds te investeren in nóg schonere voertuigen zorgen we nu al voor een beperkte carbon footprint.

e-fulfilment

En gewoon online

Bij Alert regel je je zendingen gewoon online. Zonder gedoe. Altijd en overal opdrachten plaatsen of zendingen volgen. Ook als je op vakantie bent.

Maatwerk fulfilment service

Onze dienstverlening is flexibel. We stellen onze fulfilment service naadloos af op jouw behoeften en systemen. Voor een slimmer proces en een betere supply chain performance waarmee je nóg meer omzet uit je webwinkel haalt. Neem contact op en ontdek nu de mogelijkheden voor jouw webshop.

Neem  contact op