Fulfilment bedrijf

Wij zijn Alert Logistiek. Een alles-in-één fulfilment bedrijf dat de afhandeling van orders uit je webshop feilloos en snel afhandelt. Van opslag en orderpicking tot aan de verzending en het transport … en meer! Want als je wilt, monteren we ook meteen meubels, sluiten apparaten aan en leggen zelfs een laminaatvloer. Zodat jouw klanten direct kunnen genieten van hun nieuwe items. Kortom, wij zijn een webwinkel fulfilment bedrijf voor als écht tevreden klanten wil.

fulfilment bedrijf

Warehousing

We beschikken over een eigen warehouse management systeem dat informatie over alle in- en uitgaande producten – en dat koppelen we graag aan jouw eigen systeem.

Logistiek

Een slim transport management systeem zorgt daarbij voor een geoptimaliseerd logistiek proces. Voor kortere levertijden en minder foutmarge.

24/7 express diensten, 24/7 express services

Enthousiaste bezorgers

Aan de voorkant zorgen we voor enthousiaste bezorgers die jouw pakketje snel en met zorg afleveren. Met een grote glimlach. Want dat blijft hangen bij je klanten!

Alert Logistiek als fulfilment bedrijf

Met Alert Logistiek als jouw fulfilment bedrijf kun je je gewoon weer richten op wat je het liefste doet: je webshop laten groeien. We koppelen onze systemen aan die van jou, zodat je gewoon vanuit je eigen omgeving kan blijven werken en alle informatie met één druk op de knop op kan vragen. Simpel, snel, duurzaam en gewoon online.

Simpel

Wij houden het graag simpel. Je klanten kiezen eenvoudig zelf een plaats en tijd voor bezorging. Zo gaat er nooit iets mis. Effectief én efficiënt.

Snel

In de e-commerce is snelheid cruciaal voor succes. Daarom staan we in ruim 98% van de gevallen de volgende dag voor 17:00 uur al bij klanten op de stoep.

100% groen gas

Duurzaam

Wij zijn een verantwoord fulfilment bedrijf met beperkte carbon footprint. Minder CO2 uitstoot door slimme planningen en een schoner wagenpark.

En gewoon online

Bij Alert Logistiek regel je alles gewoon online. Van het plaatsen van opdrachten tot het volgen van je zending. Altijd en overal op de hoogte.

Een fulfilment bedrijf nodig?

Laten we samen een succes maken van je webshop. We hebben alles al ingericht voor een snelle bezorging en montage, zodat je nóg beter scoort op klanttevredenheid en je meer omzet kunt halen uit je webwinkel. Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden van ons fulfilment center.

Neem contact op