E-fulfilment

Veilig, goed en snel geleverd. Dat is wat je als webshop wilt bieden aan je klanten. Snappen we. Willen we zelf ook. Dus om er zeker van te zijn dat ook jouw producten ongedeerd en op tijd worden geleverd, maak je gebruik van onze e-fulfilment services. We koppelen onze systemen aan die van jou, zodat we jouw orders vliegensvlug kunnen oppakken en je altijd op de hoogte bent van de actuele status. Zorgeloos verzenden. Dat is lekker.

Klant worden

e-fulfilment

Logistieke e-fulfilment services

Wij vervoeren vooral grote en zware objecten. We tillen een nieuwe hoekbank naar 3-hoog en zetten die koelkast meteen op de juiste plek. Geen probleem.

Bezorgen, monteren en installeren van online bestellingen

Service van de zaak

We doen er graag nog een schepje bovenop. We brengen jouw product niet alleen naar je klant, maar monteren of installeren ‘m desgewenst ook nog eens.

pakket bezorgen

Express levering

Soms moet een product snel geleverd worden. Het liefst dezelfde dag nog. Geen zorgen, doen we ook. Eén partij voor al je logistieke uitdagingen. Wel zo fijn.

E-fulfilment voor de e-commerce

Wij verzorgen e-fulfilment diensten voor de grote en kleine webwinkels. Altijd met een slim en grotendeels geautomatiseerd logistiek proces. Voor een geoptimaliseerde supply chain. Simpel, snel, duurzaam en gewoon online:

Simpel

Kies een plaats en een tijd voor het verzenden of ophalen van je producten en wij zijn er. En als we weer onderweg zijn, kun je je zending eenvoudig volgen.

Snel

We leveren een dikke 98% van de bestellingen op tijd. En met op tijd bedoelen we vaak al de volgende dag vóór 17:00 uur. Met SMS-je als we er bijna zijn!

Duurzame pakket bezorging

Duurzaam

We plannen slim. Dat scheelt werk, tijd en een heleboel CO2-uitstoot. Daarbij investeren we steeds meer in schonere voertuigen. Voor een betere wereld!

En gewoon online

Je plaatst je opdracht of volgt je zending lekker vanuit je luie stoel of vanaf de bank. En tijdens kantooruren geef je ook spoedopdrachten gewoon online door.

Ook e-fulfilment uitbesteden?

Stuur dan even een mailtje naar info@alertlogistiek.nl of bel 020 311 32 40. Kijken we samen even wat we voor je kunnen betekenen.

Klant worden