Wasmachine bezorgen? Dat is makkelijker dan je denkt!

Bus Alert Logistiek

Heb je een winkel of webshop en verkoop je wasmachines? Of heb je zelf een wasmachine gekocht bij de lokale witgoedexpert, maar heb je geen idee hoe je dat ding moet vervoeren? Laat dan je wasmachine bezorgen door Alert Logistiek. Gewoon bij jezelf of bij klanten thuis. Dat is vaak goedkoper en makkelijker dan je denkt. In een paar online klikken zijn we al onderweg. Je leest hier hoe de bezorging van wasmachines werkt en wat je opties zijn.

 

Voor webshops & winkels:

Wil je een wasmachine bezorgen bij één van je klanten? Dat regel je heel eenvoudig zelf in een paar minuten. Gewoon online. Lekker makkelijk. Zo werkt het:

 1. Aanmelden
  Meld je eerst aan als zakelijke klant bij Alert Logistiek (dat kan hier). Dan ontvang je je eigen inloggegevens voor ons online systeem waarin je je verzendopdracht kunt plaatsen. Ben je al klant? Dan kun je deze stap natuurlijk overslaan.
 2. Opdrachten plaatsen
  Open het opdrachtformulier vul de gegevens van je pakket in. Vervolgens kies je zelf de plaats en tijd voor het ophalen én bezorgen van je wasmachine. Tip: doe dit in samenspraak met je klant. Op het formulier kun je ook aangeven of je met onze handige installatieservice de wasmachine meteen wilt laten aansluiten.
 3. Etiket printen
  Opdracht geplaatst? Mooi. Je krijgt dan meteen beschikking over alle documenten die je nodig hebt: de laadlijst, de vrachtbrief en het adresetiket. Print het label uit en plak ‘m op je pakket zodat we de bezorging zo snel en soepel mogelijk af kunnen handelen.
 4. Zending volgen
  Je krijgt actuele updates over de status van de verzending. Daarbij ontvang je natuurlijk ook een handig transportnummer die je klanten kunnen gebruiken als track en trace code. Zo weten jij en je klanten op ieder moment hoe de zaken ervoor staan en wanneer ze de wasmachine kunnen verwachten.

 

Voor particulieren:

Daar sta je dan. Op de parkeerplaats met een veel te groot pakket: een wasmachine. Die ga je niet in de kofferbak van je kleine autootje krijgen. Ook niet als je de achterbank dubbel klapt. Hij past waarschijnlijk niet eens in de stationwagen van die oom of tante. Wat doe je dan? Juist. Je laat je wasmachine bezorgen. Ook als particulier of consument meld je je gewoon online aan en vul je het opdrachtformulier in. We bellen je vervolgens om te bespreken wat je precies nodig hebt en hoe we je kunnen helpen. Weet je meteen waar je aan toe bent!

Tip: Je wasmachine bij IKEA gekocht? Daarvoor hebben we speciale IKEA bezorging & montage!

 

Extra service

Bij Alert Logistiek laat je de wasmachine bezorgen tot de derde verdieping. Dat is standaard. We zetten ‘m dus meteen voor je op de juiste plek. Waterpas en al. Dat scheelt weer. Daarbij sluiten we de machine desgewenst meteen voor je aan op de bestaande stroom- en wateraansluiting. En de rommel? Die nemen we meteen weer mee. Samen met je oude wasmachine. Je wasmachine laten bezorgen was dus nog nooit zo makkelijk. Een kind kan de was doen. Letterlijk.

 

Laat ook je wasmachine bezorgen door Alert Logistiek

Wil je net als vele andere webshops en retailers bij je klanten een vaatwasser, droger of wasmachine bezorgen? Of heb je er als particulier eentje gekocht en zoek je nog vervoer voor je witgoed? Helpen we je graag bij. We zijn niet voor niets specialisten in meubeltransport en het vervoeren van andere grote pakketten. Neem contact op voor jouw mogelijkheden of word meteen klant en laat je snel en efficiënt je wasmachine bezorgen!

 

Klant worden