IKEA Montage

Logistiek uitbesteden

Iets bij IKEA gekocht? Daar wil je er lekker snel van genieten. En het liefst zonder eerst de handleiding van voor naar achter door te bladeren en aan de slag te gaan met duizend schroefjes. Dat snappen we. Daarom maak je gebruik van onze IKEA montage service. Wij bezorgen én monteren de meeste IKEA producten bij je thuis, ruimen de rommel op en nemen bijvoorbeeld je oude bank mee retour. Zo heb je écht nergens meer omkijken naar.

 

Meubels

Van de BILLY boekenkast tot aan het MALM bed en van PAX garderobekast tot aan Besta wandmeubel, onze handige klusjesmannen zetten het voor je in elkaar. Stevig, snel en meteen op de juiste plek.

 

Badkamers

Bij het aansluiten van sanitaire voorzieningen en het installeren van je badkamermeubel kun je vast wat professionele handjes gebruiken – en die regelen we.

 

IKEA Montage service (inclusief bezorging)

Geen gedoe meer met bussen of aanhangwagens huren. Niet meer eindeloos in de weer met inbussleutels en schroevendraaiers. Onze montage service neemt jouw zorgen uit handen en regel je gemakkelijk en snel bij IKEA, zodat je je echt nergens meer druk over hoeft te maken.

 

Altijd op tijd

We hanteren een strakke en slimme planning. Afspraak is afspraak. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten – en wanneer.

 

Uitstekende montage

We kennen de meeste IKEA handleidingen inmiddels als onze broekzak. Zo monteren we snel en effectief. Zonder schade. Gegarandeerd.

 

Slimme klussers

Onze bezorgers zijn ook slimme klussers die verstand van zaken hebben. We staan daarom ook voor je klaar met deskundig advies. Wel zo fijn.

 

Afvoeren & opruimen

Oude meubels en apparatuur nemen we direct mee om te recyclen. Kleine en grote verpakkingen ruimen we op. Opgeruimd staat netjes.