Vraag een gesprek aan.

Wil jij met jouw webwinkel je klanten ook bezorgen, monteren en installeren van online bestellingen aan kunnen bieden? Vul dan onderstaand formulier in om een afspraak te maken of klik op de ‘Bel ons’ knop om ons te bellen.

Jouw gegevens

Bedrijf indien van toepassing

Alert Logistiek bezorgt, monteert en installeert niet alleen voor webwinkels maar ook voor meubelwinkels, keukenwinkels, vloerbedrijven, sanitairwinkels en fabrikanten en groothandels die dropshipping aanbieden.

Ervaren logistiek partner webwinkels

25 jaar ervaring met bezorgen, monteren en installeren van online bestellingen.

Alert Logistiek is opgericht in 1994, hetzelfde jaar dat het World Wide Web werd gelanceerd en meteen de eerste webwinkels van start gingen. In dat jaar zijn wij gestart zijn met de bezorging van bestellingen een breed scala aan bedrijven. In 2003 besloten wij als eerste logistiek bedrijf in Nederland om naast onze chauffeurs, ook eigen medewerkers op te gaan leiden in gespecialiseerd montagewerk zoals meubels, sanitair en laminaatvloeren en onze service hiermee uit te breiden. Dit met als doel de eindklant te ontstressen en ontzorgen en zo de klanttevredenheid te verhogen. In de jaren die hierop volgde, werd deze service uitgebreid met andere diensten zoals de installatie van electronica en witgoed, het leggen van laminaat en de installatie van sanitair.
Webwinkels halen hier veel voordeel uit. Zij kunnen hiermee een onderscheidende service aanbieden. De stress van vaak lastige installatie en montage van bestellingen en de tijd die het je klanten kost, neemt vaak een hoop plezier van de aankoop weg. Grote bedrijven als IKEA en Coolblue weten dit al jaren en waren voorlopers in het aanbieden van deze service. Alert Logistiek verzorgt deze service voor webwinkels met meer dan 1.000 bestellingen per jaar. Wij helpen voor deze bedrijven een stuk ergernis van klanten weg te nemen en dragen zo bij aan verhoogde klanttevredenheid. Bovendien ontzorgen wij onze opdrachtgevers dusdanig op logistiek gebied, dat zij zich weer volledig op verkoop en marketing kunnen concentreren.

Download Whitepaper  Lees ook ons Whitepaper over Bezorgen en monteren als één service.

Cijfers

+200 medewerkers

+70 voertuigen

+4.600.000 eindklanten bediend

+6.500.000 goederen afgeleverd

+425.000 bestellingen gemonteerd en/of geïnstalleerd

Garanties

Simpel en snel, zo online geregeld

Je kunt je bezorgopdrachten zelf op een eenvoudige manier online inregelen, plannen en volgen. Makkelijk, snel en overzichtelijk.

Point of Use Delivery

Niks bezorging tot aan de voordeur. Wij bezorgen de spullen bij de klant tot in de ruimte waar zij deze willen hebben. Daar worden klanten blij van.

Je bestelling direct gebruiksklaar

Klanten kunnen ervoor kiezen om onze bezorgers de bestelling te laten monteren en / of installeren en op de juiste plek te zetten. Zo kunnen zij meteen van hun aankoop genieten. Daar worden klanten nog blijer van!

Persoonlijke Service

Onze chauffeurs en monteurs zijn getraind in service en klantvriendelijkheid en behandelen iedere klant persoonlijk en met respect.

Vakmanschap

Montage en installatie is een vak waar onze ervaren en vakbekwame medewerkers heel goed in zijn. Snelle degelijke service is het resultaat.

Geen rommel achteraf

Wij nemen nadat we klaar zijn, al het verpakkingsmateriaal en rommel weer mee en ruimen onze werkplek op. Een kleine moeite met veel impact.

Goed en verantwoord

Alert Logistiek investeert op heel veel manieren in duurzaamheid. Wij investeren steeds meer in een schoon wagenpark en proberen onze carbon footprint in alle bedrijfsprocessen zo klein mogelijk te houden.

Flexibele dienstverlening

Geen ingewikkelde procedures. Bij ons is alles in een keer online geregeld en kan je zelf kiezen wat wij voor je uit handen mogen nemen en wat je zelf wilt blijven doen. Kortom, logistieke dienstverlening die past bij iedere webwinkel!

Neem contact op