Vraag een gesprek aan.

Wil jij met jouw meubelbedrijf je klanten ook bezorging, installatie en montage aan kunnen bieden? Vul dan onderstaand formulier in om een afspraak te maken of klik op de ‘Bel ons’ knop om ons te bellen.

  Jouw gegevens

  of Bel ons

  Alert Logistiek bezorgt, monteert en installeert niet alleen voor meubelbedrijven maar ook voor keukenwinkels, sanitairwinkels, vloerbedrijven, webwinkels en fabrikanten en groothandels die dropshipping aanbieden.

  Ervaren logistiek partner meubelbedrijven

  25 jaar ervaring met bezorgen en monteren van meubels

  In 1994 zijn wij gestart met de bezorging van bestellingen van meubelbedrijven. In 2003 besloten wij als eerste logistieke bedrijf in Nederland onze chauffeurs ook op te leiden in meubelmontage en hiermee onze service uit te breiden. Dit met als doel de eindklant te ontstressen en ontzorgen en zo de klanttevredenheid te verhogen. Ook voor onze opdrachtgevers biedt dit veel voordeel. Zij kunnen hiermee een onderscheidende service aanbieden.
  De stress die de klant vaak ervaart bij de vaak lastige montage en de tijd die het hen kost, nemen een hoop plezier van de aankoop weg. Zo blijkt al jaren uit eigen onderzoek van de IKEA dat montagestress de grootste ergernis van hun klanten is. Alert Logistiek helpt deze ergernis weg te nemen. Zo draagt bezorgen en monteren van meubels door Alert Logistiek bij aan een verhoogde klanttevredenheid.

    Lees ook ons Whitepaper over Bezorgen en monteren als één service.

  Cijfers

  +200 medewerkers

  +200 voertuigen

  +4.600.000 eindklanten bediend

  +6.500.000 goederen afgeleverd

  +425.000 meubels gemonteerd en/of geïnstalleerd

  Garanties

  Simpel en snel, zo online geregeld

  Je kunt je bezorgopdrachten zelf op een eenvoudige manier online inregelen, plannen en volgen. Makkelijk, snel en overzichtelijk.

  Point of Use Delivery

  Niks bezorging tot aan de voordeur. Wij bezorgen de spullen bij de klant tot in de ruimte waar zij deze willen hebben. Daar worden klanten blij van.

  Je bestelling direct gebruiksklaar

  Klanten kunnen ervoor kiezen om onze bezorgers de bestelling te laten monteren en / of installeren op de gewenste plek. Zo kunnen zij meteen van hun aankoop genieten. Daar worden klanten nog blijer van!

  Persoonlijke Service

  Onze chauffeurs en monteurs zijn getraind in service en klantvriendelijkheid en behandelen iedere klant persoonlijk en met respect.

  Vakmanschap

  Montage en installatie is een vak waar onze ervaren en vakbekwame medewerkers heel goed in zijn. Snelle degelijke service is het resultaat.

  Geen rommel achteraf

  Wij nemen nadat we klaar zijn, al het verpakkingsmateriaal en rommel weer mee en ruimen onze werkplek op. Een kleine moeite met veel impact.

  Goed en verantwoord

  Alert Logistiek investeert op heel veel manieren in duurzaamheid. Zo investeren wij steeds meer in een schoon wagenpark en proberen we onze carbon footprint in alle bedrijfsprocessen zo klein mogelijk te houden.

  Flexibele dienstverlening

  Geen ingewikkelde procedures. Bij ons is alles in een keer online geregeld en kan je zelf kiezen wat wij voor je uit handen mogen nemen en wat je zelf wilt blijven doen. Kortom, logistieke dienstverlening die bij iedere meubelwinkel past.

  Neem contact op

  Wij werken voor

  Certificeringen

  Wij zijn Lean & Green, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Dit betekent dat onze processen op orde zijn, wij de kwaliteit van onze dienstverlening geborgd hebben en ons inzetten voor een zo laag mogelijke carbon footprint. Bezorgen én montage van sanitair met de laagst mogelijke belasting voor het milieu!