Vraag een gesprek aan.

Wil jij met jouw sanitairwinkel je klanten ook bezorgen en montage van sanitair aan kunnen bieden? Vul dan onderstaand formulier in om een afspraak te maken of klik op de ‘Bel ons’ knop om ons te bellen.

Jouw gegevens

Bedrijf indien van toepassing

Alert Logistiek bezorgt, monteert en installeert niet alleen voor sanitairbedrijven maar ook voor meubelwinkels, keukenwinkels, vloerbedrijven, webwinkels en fabrikanten en groothandels die dropshipping aanbieden.

Ervaren logistiek partner sanitairwinkels.

25 jaar ervaring met bezorgen en montage van sanitair.

In 1994 zijn wij gestart met de bezorging van bestellingen van sanitairwinkels. In 2003 besloten wij als eerste logistiek bedrijf in Nederland om naast onze chauffeurs, eigen medewerkers op te gaan leiden in gespecialiseerd montagewerk zoals meubel- en sanitairmontage en onze service hiermee uit te breiden met bezorging én montage van sanitair. Dit met als doel de eindklant te ontstressen en ontzorgen en zo de klanttevredenheid te verhogen. Ook onze opdrachtgevers zijn hiermee gediend. Zij kunnen hiermee een onderscheidende service aanbieden. De stress van de voor je klant vaak lastige montage en de tijd die het hun kost, neemt vaak een hoop plezier van de aankoop weg. Zo blijkt al jaren uit eigen onderzoek van IKEA, dat montagestress de grootste ergernis van hun klanten is.

Wij helpen deze bedrijven door dit stuk ergernis van klanten weg te nemen en dragen zo bij aan het verhogen van de klanttevredenheid. Bovendien ontzorgen wij onze opdrachtgevers dusdanig op logistiek gebied, zodat zij zich weer volledig op verkoop en marketing kunnen concentreren.

Download Whitepaper  Lees ook ons Whitepaper over Bezorgen en monteren als één service.

Cijfers

+200 medewerkers

+70 voertuigen

+4.600.000 eindklanten bediend

+6.500.000 goederen afgeleverd

+425.000 bestellingen gemonteerd en/of geïnstalleerd

Garanties

Simpel en snel, zo online geregeld

Je kunt je bezorgopdrachten zelf op een eenvoudige manier online inregelen, plannen en volgen. Makkelijk, snel en overzichtelijk.

Point of Use Delivery

Niks bezorging tot aan de voordeur en zoek het maar uit. Wij bezorgen de spullen bij de klant tot in de ruimte waar zij deze willen hebben. Daar worden klanten blij van.

Je bestelling direct gebruiksklaar

Klanten kunnen ervoor kiezen om onze bezorgers de bestelling te laten monteren en / of installeren op de gewenste plek. Zo kunnen zij meteen van hun aankoop genieten. Daar worden klanten nog blijer van!

Persoonlijke Service

Onze chauffeurs en monteurs zijn getraind in service en klantvriendelijkheid en behandelen iedere klant persoonlijk en met respect.

Vakmanschap

Montage en installatie is een vak waar onze ervaren en vakbekwame medewerkers heel goed in zijn. Snelle degelijke service is het resultaat.

Geen rommel achteraf

Wij nemen als we klaar zijn, al het verpakkingsmateriaal en rommel weer mee en ruimen onze werkplek op. Een kleine moeite met veel impact.

Goed en verantwoord

Alert Logistiek investeert op heel veel manieren in duurzaamheid. Wij investeren steeds meer in een schoon wagenpark en proberen onze carbon footprint in alle bedrijfsprocessen zo klein mogelijk te houden.

Flexibele dienstverlening

Geen ingewikkelde procedures. Bij ons is alles in een keer online geregeld en kan je zelf kiezen wat wij voor je uit handen mogen nemen en wat je zelf wilt blijven doen. Kortom, logistieke dienstverlening die past bij iedere sanitairwinkel!

Neem contact op