Vraag een gesprek aan.

Wil jij voor jouw vloerenbedrijf of vloerenwinkel de bezorging uitbesteden en voor laminaat, pvc en vinyl tevens het leggen ervan? Vul dan onderstaand formulier in om een afspraak te maken of klik op de ‘Bel ons’ knop om ons te bellen.

Jouw gegevens

Bedrijf indien van toepassing

Alert Logistiek bezorgt, monteert en installeert niet alleen voor vloerbedrijven maar ook voor meubelwinkels, keukenwinkels, sanitairwinkels, webwinkels en fabrikanten en groothandels die dropshipping aanbieden.

Ervaren logistiek partner vloerenbedrijven.

25 jaar ervaring bezorgen en leggen van vloeren.

In 1994 zijn wij gestart met de bezorging van bestellingen voor vloerenwinkels en andere vloerenbedrijven. In 2003 besloten wij als eerste logistiek bedrijf in Nederland om naast onze chauffeurs, eigen medewerkers op te gaan leiden op te leiden in het leggen van diverse vloermaterialen en onze service hiermee uit te breiden. Dit met als doel onze opdrachtgevers dit stuk werk uit handen te nemen, zonder dat ze inboeten op het bieden van kwalitatief goede service aan de eindklant. De stress van het voor veel klanten toch nog lastige leggen van laminaat en de tijd die het hun kost, kan immers een hoop plezier van de aankoop wegnemen.
Wij zorgen voor onze opdrachtgevers dat deze service kwalitatief op peil blijft en dragen zo bij aan een hoge klanttevredenheid. Bovendien ontzorgen wij onze opdrachtgevers dusdanig op logistiek gebied, dat zij zich weer volledig op verkoop en marketing kunnen concentreren.

Download Whitepaper  Lees ook ons Whitepaper over Bezorgen en monteren als één service.

Cijfers

+200 medewerkers

+70 voertuigen

+4.600.000 eindklanten bediend

+6.500.000 goederen afgeleverd

+4.000 vloeren gelegd

Garanties

Simpel en snel, zo online geregeld

Je kunt je bezorgopdrachten zelf op een eenvoudige manier online inregelen, plannen en volgen. Makkelijk, snel en overzichtelijk.

Point of Use Delivery

Niks bezorging tot aan de voordeur. Wij bezorgen de spullen bij de klant tot in de ruimte waar zij deze willen hebben. Daar worden klanten blij van.

Je bestelling direct gebruiksklaar

Klanten kunnen ervoor kiezen om onze bezorgers de bestelling te laten monteren en / of installeren op de gewenste plek. Zo kunnen zij meteen van hun aankoop genieten. Daar worden klanten nog blijer van!

Persoonlijke Service

Onze chauffeurs en monteurs zijn getraind in service en klantvriendelijkheid en behandelen iedere klant persoonlijk en met respect.

Vakmanschap

Het leggen van laminaat is een vaardigheid waar onze ervaren en vakbekwame medewerkers heel goed in zijn. Snelle degelijke service is het resultaat.

Geen rommel achteraf

Wij nemen nadat we klaar zijn, al het verpakkingsmateriaal en rommel weer mee en ruimen onze werkplek op. Een kleine moeite met veel impact.

Goed en verantwoord

Alert Logistiek investeert op heel veel manieren in duurzaamheid. Wij investeren steeds meer in een schoon wagenpark en proberen onze carbon footprint in alle bedrijfsprocessen zo klein mogelijk te houden

Flexibele dienstverlening

Geen ingewikkelde procedures. Bij ons is alles in een keer online geregeld en kan je zelf kiezen wat wij voor je uit handen mogen nemen en wat je zelf wilt blijven doen. Kortom, logistieke dienstverlening die past bij ieder vloerenbedrijf!

Neem contact op